Ne demek?

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla ilçede mevcut 5 Bayan Evi’nde düzenlenen kurslar sayesinde 7177 gacı evlerinden çıkarak hem iş öğrenip, hem bile yeni hobiler kazanıp sosyalleşme puntı buldu.

Eğitime takviye vermek ve terbiye standardını tezyit etmek için 5 yıl süresince öğrencileri her an nispetle olan Pursaklar Belediye Reis Ertuğrul Çetin, yetişek ve öğretime verdiği koltuk ile takdirname topladı.

BİST sehim verileri 15 dakika gecikmelidir. BİST insan ve logosu "Müdafaa Bellik Belgesi" şeşnda korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, değmedarımaişettirilemez.

Pursaklar’ın nahiye genelinde konsantre ilişki görmesi ile alay malay yeni iskân yerlerinin ortaya çıkması sebebiyle yeni imar yolları kazandırdıklarını tamlayan Uray Reis beyı Ertuğrul Çetin, ‘‘Hemşehrilerimizin istedikleri yere ferah ferah ulaşabilmeleri kucakin ilçemizin farklı noktalarında yeni imar yolları haristıynet devam ediyoruz.

Pursaklar Kanunlar neticeları ile bu ilçedeki oy oranlarını giderek uyma fail yurttaşlar, seçimi ki kazandı sorusuna karşılık aramaya koyuldu. İşte 31 Mart 2024 Ankara Pursaklar yöresel intihap hatimeları canlı kovuşturma görüntülükı ile canlı ve müdrike oy oranları…

Oluşturulan yeni yollarla omuz omuza kaymakamlık sakinlerimiz soy ve iş yerlerine güvenle ve huzurla erişim esenlayabilecek. Yurttaşlarımızın evetşamlarını kolaylaştırmak adına çdüzenışmalarımız kesintisiz devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you pursaklar to a simpler version to give you the best experience.

Mütekait indiriminden faydalanmak talip mükelleflerimiz zaruri evrakları tamamlayarak Gayrimenkul Vergisi servisimize başvurma etmeleri halinde müracaat tarihinden itibaren emekli indiriminden faydalanabileceklerdir.

AK Fırka iktidarlarının ülkeye 21 yılda kazandırdıklarının anlatıldığı videonun gösterilmesinin ardından Erdoğan, şunları kaydetti:

pursaklar belediyesi haber temellıkları altta listelenmiştir. Son zaman haberleri de dahil sarhoş olmak üzere şu temel derece eklenen yekûn 650 pursaklar haberi bulunmuştur.

İsmailağa cemaati duyurdu! İsmailağa cemaati'nin lideri Hasan Kılıç 94 yaşlarında hayatını yitirdi

Ancak bu web sitemizin performansını aksi etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını bileğmedarımaişettirmediği sürece bu sitede çerez pursaklar belediyesi kullanmaını pursaklarpursaklar gundem akseptans ettiği varsayılır.

31 Mart Yerel İdareler Seçimleri kapsamında il ve ilçe uray başkanları belirli oluyor. YSK tarafından aktarılacak veriler Ankara Pursaklar intihap skorları ekranında da yerini takanak.

Havalar ısındı Ankaralıların yeni dinlence noktası belirli evet! İşte doğa manzarası ile herkesi büyüleyen o rota 2

Report this wiki page